Stephen J. DubnerBusiness and EconomicsThink Like a Freak

Think Like a Freak (9780141980072)

Tedarikçi : Penguin
Barkod : 9780141980072

Sayfa Sayısı: 288

Baskı Yılı: 2014

The Freakonomics books have come to stand for challenging conventional wisdom; using data rather than emotion to answer questions. Now Levitt and Dubner have turned what they've learned into a readable and practical toolkit for thinking smarter, harder, and different - thinking, that is, like a Freak. Think Like a Freak offers rules like 'Put Your Moral Compass in Your Pocket,' 'The Upside of Quitting,' 'Just Because You're Great at Something Doesn't Mean You're Good at Everything,' and 'If You Have No Talent, Follow Levitt's Path to Success.'

Sayfa Sayısı: 288

Baskı Yılı: 2014