Franz KafkaClassicsThe Trial (Penguin Transtlated Texts)

The Trial (Penguin Transtlated Texts) (9780241197790)

Tedarikçi : Penguin Classics
Barkod : 9780241197790

Sayfa Sayısı: 208

Baskı Yılı: 2015

A terrifying psychological trip into the life of one Joseph K., an ordinary man who wakes up one day to find himself accused of a crime he did not commit, a crime whose nature is never revealed to him. Once arrested, he is released, but must report to court on a regular basis - an event that proves maddening, as nothing is ever resolved. As he grows more uncertain of his fate, his personal life - including work at a bank and his relations with his landlady and a young woman who lives next door - becomes increasingly unpredictable. As K. tries to gain control, he succeeds only in accelerating his own excruciating downward spiral.