John RuskinMimarlıkThe Seven Lamps Of Architecture

The Seven Lamps Of Architecture (9786257078337)

Fiyat : $15.41(KDV Dahil)
İndirimli : $7.71(KDV Dahil)
30 Euro Üstü Kitaplar

“I could have w could have wished to have given more examples from our early English Gothic; but I have always found it impossible to work in the cold interiors of our cathedrals, while the daily ser vices, lamps, and fumigation of those upon the Continent, render them perfectly safe. In the course of last summer I undertook a pilgrimage to the English Shrines, and began with Salisbury, where the consequence of a few days’ work was a state of weakened health, which I may be permitted to name among the causes of the slightness and imperfection of the present Essay”

Basım Dili : İngilizce
Basım Yeri : Muğla