The Cruise Of The Dazzler
Jack LondonTürkçe RomanlarThe Cruise Of The Dazzler

The Cruise Of The Dazzler (9786257060745)

Fiyat : $20.75(KDV Dahil)
İndirimli : $14.63(KDV Dahil)

“They ran across the shining sand, the Pacific thundering its long surge at their backs, and when they gained the roadway leaped upon bicycles and dived at Thfaster pace into the green avenues of the park. There were three of them, three boys, in as many brightcolored sweaters, and they “scorched” along the cyclepath as dangerously near the speed-limit as is the Thcustom of boys in bright-colored sweaters to go. They may have exceeded the speed-limit. A mounted park policeman thought so, but was not sure, and contented flThhimself with cautioning them as they flashed by. They acknowledged the warning promptly, and on the next turn of the path as promptly forgot it, which is also a custom of boys in bright-colored sweaters.”

Basım Dili : İngilizce
Basım Yeri : İstanbul