Köln KütüphanePersonal DevelopmentO's Little Guide to Finding Your True Purpose

O's Little Guide to Finding Your True Purpose (9781447294184)

Tedarikçi : Macmillan
Ciltli

From the beginning, readers have come to O for help in figuring out who they were meant to be. O's Little Guide to Finding Your True Purpose is a blend of practical advice and real-life stories of trial, error and triumph. Each entry in this engaging and thoughtful volume guides readers in their quest to come into their own.

Contributors include Paige Williams on the lessons she learned from aptitude testing; Martha Beck on how to chart your course; Patti Smith on how she found her calling; Elizabeth Gilbert on the enlightening aspects of failure; Caroline Myss on discovering your best path; and more.

'Every single person who is born has a purpose,' Oprah Winfrey has said. 'Sometimes your calling is right in your own neighbourhood.'