Sir Richard BransonBusiness and EconomicsLike A Virgin: Secrets They Won't Teach You at Business School

Like A Virgin: Secrets They Won't Teach You at Business School (9780753519929)

Tedarikçi : Virgin
Barkod : 9780753519929

Sayfa Sayısı: 384

Baskı Yılı: 2013

Looking for advice on setting up your own company, improving your career prospects, or developing your leadership skills? Why not ask Richard Branson?

In Like a Virgin: Secrets They Won't Teach You in Business School, Richard distils and shares the wisdom and experience that have made him one of the world's most recognised and respected entrepreneurs. From his 'Top 5 secrets of Business Success', to hard hitting discussions about the global financial crisis, this book brings together his best advice on all things business.

Sayfa Sayısı: 384

Baskı Yılı: 2013