Teo GrünbergPhilosophyLanguage Logic and Empirical Knowledge-Collected Papers

Language Logic and Empirical Knowledge-Collected Papers (9786059856515)

This collection consists of sixteen articles written in English by Teo Grünberg, who is one of the most distinguished logicians and analytic philosophers in Turkey. The basic motivation that lies behind the idea of putting these articles together in a separate volume is the utmost difficulty of access to many of the periodicals in which the articles are published, primarily because of the reason that their electronic versions are not available.