Independent Republic Of Culture
KolektifYabancı Dilde KitaplarIndependent Republic Of Culture

Independent Republic Of Culture (9786053994879)

Marka : Kolektif
Fiyat : €13,68(KDV Dahil)

Cultural Policy And Management Research Centre (KPY) Yearbook

Between Precarity and Resilience: Is An Independent Republic of Culture Possible? –Serhan Ada
• Independence or Competition? Art Workers in Slovenia – Katja Praznik
• Unpacking Conflictual Consensus in Berlin’s Cultural Policy-making – Friederike Landau
• BFAMFAPhD: On the Cultural Value Debate and Artists Report Back – Caroline Woolard
• Art in the Age of Social Activism – Sohrab Mahdavi
• The Independent Creative Sector in Palestine Today – Fatin Farhat
• Morocco: Culture, Politics, and Other Little Dreams – Dounia Benslimane
• A Storm is Blowing from Saadiyat Island – MTL Collective
• A Detailed Analysis of the Private/Independent Theatre Scene in Istanbul – Yeşim Tonga Uriarte
• The Guantanamo Bay Museum: Between Precarity and Resiliency – Ian Alan Paul
• ArtLeaks: Possibilities of Struggle for Labor Rights and Emancipation in the Art Filed – Vladan Jeremić, Corina L. Apostol

Basım Dili : İngilizce
Basım Yeri : İstanbul