Business ReviewBusiness and EconomicsHBR's 10 Must Reads on Managing Yourself (with bonus article How Will You Measure Your Life? by Cl

HBR's 10 Must Reads on Managing Yourself (with bonus article How Will You Measure Your Life? by Cl (9781422157992)

Sayfa Sayısı: 208

Baskı Yılı: 2011

The path to your professional success starts with a critical look in the mirror.

If you read nothing else on managing yourself, read these 10 articles (plus the bonus article "How Will You Measure Your Life?" by Clayton M. Christensen). We've combed through hundreds of Harvard Business Review articles to select the most important ones to help you maximize yourself.

HBR's 10 Must Reads on Managing Yourself will inspire you to:

• Stay engaged throughout your 50+-year work life
  • Tap into your deepest values
  • Solicit candid feedback
  • Replenish physical and mental energy
  • Balance work, home, community, and self
  • Spread positive energy throughout your organization
  • Rebound from tough times
  • Decrease distractibility and frenzy
  • Delegate and develop employees' initiative

Sayfa Sayısı: 208

Baskı Yılı: 2011