Business ReviewBusiness and EconomicsHBR's 10 Must Reads on Managing People (with featured article Leadership That Gets Results by Dan

HBR's 10 Must Reads on Managing People (with featured article Leadership That Gets Results by Dan (9781422158012)

Managing people is fraught with challenges even if youre a seasoned manager. Heres how to handle them.
If you read nothing else on managing people, read these 10 articles. Weve combed through hundreds of Harvard Business Review articles and selected the most important ones to help you maximize your employees performance.

HBRs 10 Must Reads on Managing People will inspire you to:
liTailor your management styles to fit your people/li
liMotivate with more responsibility, not more money/li
liSupport first-time managers/li
liBuild trust by soliciting input/li
liTeach smart people how to learn from failure/li
liBuild high-performing teams/li
liManage your boss/li

bSayfa Sayısı: 240

Baskı Yılı: 2013

Dili: İngilizce
Yayınevi: Harvard University Press

Managing people is fraught with challenges even if you're a seasoned manager. Here's how to handle them.
If you read nothing else on managing people, read these 10 articles. We've combed through hundreds of Harvard Business Review articles and selected the most important ones to help you maximize your employees' performance.

HBR's 10 Must Reads on Managing People will inspire you to:
  • Tailor your management styles to fit your people

• Motivate with more responsibility, not more money

• Support first-time managers

• Build trust by soliciting input

• Teach smart people how to learn from failure

• Build high-performing teams

• Manage your boss