Business ReviewBusiness and EconomicsHBR's 10 Must Reads on Leadership (with featured article What Makes an Effective Executive by Pet

HBR's 10 Must Reads on Leadership (with featured article What Makes an Effective Executive by Pet (9781422157978)

Sayfa Sayısı: 240

Baskı Yılı: 2011

Go from being a good manager to an extraordinary leader.

If you read nothing else on leadership, read these 10 articles (featuring "What Makes an Effective Executive," by Peter F. Drucker). We've combed through hundreds of Harvard Business Review articles on leadership and selected the most important ones to help you maximize your own and your organization's performance.

HBR's 10 Must Reads On Leadership will inspire you to:

• Motivate others to excel
  • Build your team's self-confidence in others
  • Provoke positive change
  • Set direction
  • Encourage smart risk-taking
  • Manage with tough empathy
  • Credit others for your success
  • Increase self-awareness
  • Draw strength from adversity