W. RobinsonArchitecture/Decoration/DesignGarden Design And Architects Gardens

Garden Design And Architects Gardens (9786052883396)

Tedarikçi : Gece Kitaplığı

Two reviews, illustrated, to show, by actual examples from British gardens, that clipping and aligning trees to make them 'harmonise' with architecture is barbarous, needless, and inartistic.

nn

“The number of those who really think seriously before they begin to write is small; extremely few of them think about the subject itself; the remainder think only about the books that have been written on it.”

nn