Jeff KinneyChildrenDiary of a Wimpy Kid

Diary of a Wimpy Kid (9780141324906)

Tedarikçi : Puffin

Greg Heffley finds himself thrust into a new year and a new school where undersize weaklings share the corridors with kids who are taller, meaner and already shaving. Desperate to prove his new found maturity, which only going up a grade can bring, Greg is happy to have his not-quite-so-cool sidekick, Rowley, along for the ride. But when Rowleys star starts to rise, Greg tries to use his best friends popularity to his own advantage. Recorded in his diary with comic pictures and his very own words, this test of Greg and Rowleys friendship unfolds with hilarious results.

bSayfa Sayısı: 224

Baskı Yılı: 2008

Dili: İngilizce
Yayınevi: Puffin

Greg Heffley finds himself thrust into a new year and a new school where undersize weaklings share the corridors with kids who are taller, meaner and already shaving. Desperate to prove his new found maturity, which only going up a grade can bring, Greg is happy to have his not-quite-so-cool sidekick, Rowley, along for the ride. But when Rowley's star starts to rise, Greg tries to use his best friend's popularity to his own advantage. Recorded in his diary with comic pictures and his very own words, this test of Greg and Rowley's friendship unfolds with hilarious results.

Sayfa Sayısı: 224

Baskı Yılı: 2008