Sara Gürbüz ÖzerenÇocuk Hikaye KitaplarıDersin Mi Var Derdin Var! (10 Kitap)
Sara Gürbüz ÖzerenÇocuk Hikaye KitaplarıDersin Mi Var Derdin Var! 10 Kitap Takım

Dersin Mi Var Derdin Var! 10 Kitap Takım (9786051743134)

Tedarikçi : Damla Yayınevi
KS-5
Kitap Setleri
Derse dert demek, pek hoş olmasa gerek. İtiraf edelim, bazen gerçekten dert olabiliyorlar. Ama biz bunun için bir çözüm yolu bulduk. Koskocaman, 10 kitaplık bir derman yazdık. Dersin mi Var Derdin Var, dertlerine derman olmaya geldi! Haydi, sen de sınıfımıza katıl! Dersin mi Var Derdin Var, çocuklara kitabı sevdiren Damla Yayınevi’nden çıktı!nn