Albert Charles SewardDiğerDarwin and Modern Science

Darwin and Modern Science (9786257907200)

30 Euro Üstü Kitaplar

"But if it be asked why we are unwilling to admit the cooperation of the Darwinian factor of selection and the Lamarckian factor, since this would afford us an easy and satisfactory explanation of the phenomena, I answer: Because the Lamarckian Principle is Fallacious, And Because By Accepting It We Close The Way Towards Deeper Insight. It is not a spirit of combativeness or a desire for self-vindication that induces me to take the field once more against the Lamarckian principle, it is the conviction that the progress of our knowledge is being obstructed by the acceptance of this fallacious principle, since the facile explanation it apparently affords prevents our seeking after a truer explanation and a deeper analysis."