Süleyman TevfikEdebiyat - RomanÇobanın Definesi (Osmanlıca-Türkçe)
Süleyman Tevfikİslami Romanlar & İslam Edebiyatı KitaplarıÇobanın Definesi-Osmanlıca Türkçe

Çobanın Definesi-Osmanlıca Türkçe (9789754737561)

Tedarikçi : Beyan Yayınları
İslami Kitaplar 2
Dini Kitaplar
Ciltli

Arka Kapak Yazısı (Tanıtım Bülteninden)

nn

Osmanlı Türkçesini öğrenmeye, okumaya ve sevdirmeye yönelik hazırlanan ve bir dizi kitaptan oluşan özel seriye 4 yeni kitap daha eklendi...
nÇobanın Definesi - Süleyman Tevfik (İki Dil (Alfabe) Bir Kitap - Osmanlıca-Türkçe)
nÇobanın Definesi, Süleyman Tevfik tarafından Konya çevresinde geçen bir halk hikayesinin kitaplaştırılmış halidir.

Hazırlayan: Elif Pehlivan

Editör: Osman Koca