Ferruh AğcaDil BilimBudist Türk Çevresi Metinlerinde Olumsuzluk ve Yokluk Şekilleri
Ferruh AğcaTürkçe Dil Bilim KitaplarıBudist Türk Çevresi Metinlerinde Olumsuzluk ve Yokluk Şekilleri

Budist Türk Çevresi Metinlerinde Olumsuzluk ve Yokluk Şekilleri (9789754560985)

10-20 Euro Kitaplar

Eski Türkçe döneminin Budist Türk çevresine ait Türk diliyle yazılan metinleri ile oluşturulan eserde o dönemin Türk dili metinlerinde ‘olumsuzluk’ ve ‘yokluk’ hallerinin ifade ediliş biçimlerini gramer açısından ele alıp zengin örnekler ile açıklamaktadır.

nn

nn