Güler DemirDiğerBilgi ve Belge Yönetimi Alanında Dil ve Anlam Uluslarası Çevrimiçi Sempozyumu Bildiriler Kitabı
KolektifDiğerBilgi ve Belge Yönetimi Alanında Dil ve Anlam Uluslarası Çevrimiçi Sempozyumu Bildiriler Kitabı - Ta

Bilgi ve Belge Yönetimi Alanında Dil ve Anlam Uluslarası Çevrimiçi Sempozyumu Bildiriler Kitabı - Ta (9786258461039)

Marka : Kolektif
Tedarikçi : Hiperlink

Tarık Akan Toplantıları 3 - Bilgi ve Belge Yönetimi Alanında Dil ve Anlam Uluslarası Çevrimiçi Sempozyumu Bildiriler Kitabı