Thomas Roger SmithMimarlıkArchitecture Gothic and Renaissance

Architecture Gothic and Renaissance (9786257907453)

Fiyat : $15.41(KDV Dahil)
İndirimli : $7.71(KDV Dahil)
30 Euro Üstü Kitaplar

“The history, the features, and the most famous examples of European architecture, during a period extending from the rise of the Gothic, or pointed, style in the twelft h century to the general depression which overtook the Renaissance style at the close of the eighteenth, form the subject of this little volume. I have endeavoured to adopt as free and simple a mode of treatment as is compatible with the accurate statement of at least the outlines of so very technical a subject”

Basım Dili : İngilizce
Basım Yeri : Muğla