Tove JanssonChildren InterestMoomin and the Great Outdoors

Moomin and the Great Outdoors (9780241572320)

Ciltli

A bright and bold novelty format with a different slide and pull tab on every spread.

It's a beautiful day in Moominvalley and Moomin is going on an adventure! He is determined to find his best friend Snufkin. Could he be hiding up in the trees, or down by the lake, or inside a very dark cave?

Help Moomin explore the great outdoors in this delightful and interactive board book.

Discover more Moomin adventures:
The Very BIG Moominhouse Lift-the-Flap Book
Moomin and the Windy Day