Gila HoppenstedtSözlükler ve Konuşma KılavuzlarıMein Tierisch Tolles Bildwörterbuch Türkisch (Almanca-Türkçe Resimli Sözlük)
Gila HoppensdedtSözlükler ve Konuşma KılavuzlarıLangenscheidth-Almanca Türkçe Resimli Sözlük

Langenscheidth-Almanca Türkçe Resimli Sözlük (9783468205910)

Tedarikçi : Altın Kitaplar
Barkod : 9783468205910
20-30 Euro Kitaplar
Çocuk Kitapları
Ciltli

• 300’den fazla resimli Türkçe/Almanca sözcük

• Kitaptaki sözcüklerin kullanıldığı örnek cümleler

• Sözcüklerin görsellerinin yer aldığı renkli resimler

• Basit sözcüklerden oluşturulmuş resimli öyküler