Adam GuillainRoman-ÖyküBella Balistica and the Indian Summer
Adam GuillainÇocuk RomanlarıBella Balistica and The Indian Summer/English

Bella Balistica and The Indian Summer/English (9781840594072)

Tedarikçi : Milet Yayınları

Sayfa Sayısı: 272

Baskı Yılı: 2005

Çocuk Romanları 3
Çocuk Kitapları

When her mum gets a new boyfriend, Bella's world is turned upside down. "I don't need a father figure," Bella complains. "I have a father!" While on holiday in India, Bella discovers sinister forces are conspiring to steal her precious pendant and mystical powers. Can Bella outwit the spellbinding Diva Davaki, heal the rift with her adoptive mum, and finally meet her elusive birth father face to face?

Sayfa Sayısı: 272

Baskı Yılı: 2005