Resul HabyyevReferenceA Critical Role Of Diplomatic Protection In Investor-State Disputes

A Critical Role Of Diplomatic Protection In Investor-State Disputes (9786257293860)

In the new global world of trade, there is an increase in the number of international investments. The continuously increasing international investments raises the probability of international disputes arising between investors and host states. This book aims at discussing current and future roles of diplomatic protection as the main international dispute settlement mechanisms for investor-state disputes