Mustafa Halit KorkusuzKanun ve Uygulama Kitapları6098 Sayılı Türk Borçlar Kanununda Düzenlenen Hizmet Sözleşmesinin Sona Ermesinin Sonuçları ve 4857 Sayılı İş Kanununa Tabi İşçilere Etkisi
Mustafa Halit KorkusuzKanun Kitapları6098 Sayılı Borçlar Kanununda Düzenlenen Hizmet Sözleşmesinin Sona Ermesinin Sonuçları ve 4857 Sayılı

6098 Sayılı Borçlar Kanununda Düzenlenen Hizmet Sözleşmesinin Sona Ermesinin Sonuçları ve 4857 Sayılı (9786053338796)

Tedarikçi : Beta Yayınları
20-30 Euro Kitaplar

Hizmet Sözleşmesi Hizmet Sözleşmesinin Sona Ermesi ile Kendiliğinden Meydana Gelen Sonuçlar Taraflar Arasında Yapılan Bir Sözleşmenin Varlığına Bağlı Ortaya Çıkan Sonuçlar