Visional Studies in Agricultural and Aquatic Science
Banu YücelAkademikVisional Studies in Agricultural and Aquatic Science

Visional Studies in Agricultural and Aquatic Science (9786052588970)

Fiyat : $30.95(KDV Dahil)
İndirimli : $19.95(KDV Dahil)

Chapter 1 The Effects of Hygienic Behavior on Honey Bees Diseases and Pests
Chapter 2 Stress Factors in Honey Bees and Reflections on Colony Life
Chapter 3 A Comprehensive Review of Lactation Curves in Dairy Cattle
Chapter 4 Chemical Weed Control in Newly Planted Pistachio Nut Orchards
Chapter 5 Sustainable Rural Development As A Regional Development Tool
Chapter 6 Effects of Flax Seed (Linum usitatissimum) and Chia Seed (Salvia hispanica) Macerated Oils on the Feed Conversion Ratio (FCR) and Hematological Parameters of Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss L.)
Chapter 7 Analysis of Specific Water Quality Characteristics in Agin Region of Keban Dam Lake
Chapter 8 Evaluation of Bioaccumulation Factors and Transfer Factor For the Some Aquatic Macrophytes Species
Chapter 9 The Effect of Sediment Grain Size on Some Element Content in Core Sediments From Lake
Chapter 10 Determination of Feed Conversion Rate (FCR), Blood Parameters and Nitro Blue Tetrazolium (NBT) Values of Rainbow Trout (Oncorhynchus Mykiss