The Islamic World A History In Objects
Ladan AkbarniaDiğerThe Islamic World A History In Objects

The Islamic World A History In Objects (9780500480403)

Fiyat : $182.62(KDV Dahil)
İndirimli : $116.46(KDV Dahil)

This global history of the Islamic world is tolg through objects produced from the emergence of Islam up to the present day, covering an area extending from West Africa to Southeast Asia. Featured elements of palatial architecture, scientific instruments and splendid miniature paintings alongside exquisitely embroidered textiles and contemporary art all shed light on the diverse societies, artisans, patrons and peoples of these regions. This ambitious volume introduces the material culture associated with one of the most influential religions of the world.

Basım Dili : İngilizce
Basım Yeri :