Elizabeth RaumChildren InterestStealing Nazi Secrets in World War II: An Interactive Espionage Adventure (You Choose: Spies)

Stealing Nazi Secrets in World War II: An Interactive Espionage Adventure (You Choose: Spies) (9781474707275)

Tedarikçi : Raintree

9781474707275

The Axis are a powerful force in World War II. Learning their secrets gives the Allies a chance to stop them. Will you: Fly the deadly skies to take pictures of German military sites? Share secrets that come over wireless communication from Nazi-occupied Paris? Steal information from the Japanese military as a secret agent? You Choose offers multiple perspectives on history, supporting Common Core reading standards and providing readers a front-row seat to the past.