Lucy CousinsYabancı Dilde KitaplarMaisy Goes to the Museum

Maisy Goes to the Museum (9781406319606)

Tedarikçi : Walker Books
Fiyat : $26.99  + KDV
Barkod : 9781406319606

Maisy and her friends find lots to enjoy on a fun trip to the museum!

There's so much for Maisy and her friends to discover in the museum: collections of old toys, dinosaurs, cars, costumes ... even a large mammoth - a favourite of Eddie's. "Now for the food collection!" says Charlie, as he leads them to his favourite room ... the cafe.

Basım Dili : İngilizce
Basım Yeri : İstanbul