Lift-The-Flap Counting Book
Felicity BrooksÇocuk Hikaye KitaplarıLift-The-Flap Counting Book

Lift-The-Flap Counting Book (9780746097922)

Tedarikçi : Usborne
Fiyat : €56,20(KDV Dahil)
İndirimli : €39,34(KDV Dahil)

This is a stylish and beautifully illustrated picture word book with flaps to lift to encourage counting skills and number recognition. Each themed page has plenty of flaps to lift with the number of objects or animals underneath. Flaps on the opposite page show the same number with an accompanying, delicately illustrated picture underneath. Themes include at the park, on the farm and in the garden.

A beautifully illustrated picture book to help young children develop their skills in counting, matching and number recognition.

Young children will love lifting the flaps on each page to reveal a number of objects or animals. Scenes include ‘at the park’, ‘on the farm’ and ‘in the jungle’.

Basım Dili : İngilizce
Basım Yeri :