Kilims Museum of Turkish And Islamic Arts
Nazan ÖlçerGeleneksel SanatlarKilims Museum of Turkish And Islamic Arts

Kilims Museum of Turkish And Islamic Arts (3990000011456)

Fiyat : $42.70(KDV Dahil)
İndirimli : $29.99(KDV Dahil)

Unlike Commodities such as carpets, which posses a definite exchange value and are manufactured for export to countries overseas, kilims and other flatweaves are produced solely to meet the needs of the weavers and their families in their everyday life.

Basım Dili : İngilizce
Basım Yeri :