Gönül Erdem NasDerlemeDil ve Edebiyat Yazıları

Dil ve Edebiyat Yazıları (9786059636384)

Marka : Kolektif
10-20 Euro Kitaplar

Dil ve Edebiyatı Yazıları, Bartın Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'nin 2016-2017'de bünyesindeki öğretim üyelerinin düzenlediği konferanslar içerisinden seçilerek oluşturulmuştur. Her biri kendi alanında uzman öğretim üyelerinin konferans metinleri makale haline getirilerek yine alan uzmanı başka öğretim üyelerince değerlendirilmiş hakem sürecinden başarıyla geçen yazılar yayına dahil edilmiştir.

Editör : Gönül Erdem Nas