Alan ParkerGenel KonularBugsy Malone (Essential Modern Classics)

Bugsy Malone (Essential Modern Classics) (9780007441228)

Fiyat : $40.29  + KDV
30 Euro Üstü Kitaplar

Read the story behind the beloved film -- now available in Essential Modern Classics. In Prohibition-era New York City, Fat Sam runs one of the most popular speakeasies in town -- but his rival Dandy Dan is trying to shut him down. It's up to the baby-faced Bugsy Malone to save the day! Packed with thrills and spills (and more than a few custard pies and splurge), this is a mobster story with a twist -- the stars are kids!

Basım Dili : İngilizce
Basım Yeri :