Köln KütüphaneKampanya ÜrünleriAhşap Sunum Tepsili Fincan Seti Beyaz

Ahşap Sunum Tepsili Fincan Seti Beyaz (8694500132006-B)

Tedarikçi : Köln Kütüphane
Barkod : 8694500132006-B
  • 4 parça tek kişilik Türk Kahvesi Sunum Seti 1 adet ahşap tepsi, 1 adet kahve fincanı, 1 adet fincan yanı bardak, 1 adet lokumluktan oluşmaktadır. Tek kişilik standlı Türk kahve fincanı sunum seti 4 parça kahve takımı beyaz kahve keyfinize şıklık katacak 4 parça kahve sunum seti. Misafirlerinize Türk kahvesini bu şık set ile sunabilirsiniz. Lokumluk olarak kullanabileceğiniz kaseyi şeker,çikolata için de tercih edebilirsiniz.  Kahve yanı bardak cam malzemeden üretilmiştir. Ürün Boyutları: Fincan: 7 cm x 5,5 cm. Lokumluk: 6,5 cm x 3 cm. Kahve yanı su bardağı: 4,5 cm x 6,5 cm. Stand: 25 cm x 8 cm. Renk: Beyaz Paket İçeriği: 1 adet kahve fincanı. 1 adet lokumluk. 1 adet kahve yanı su bardağı. 1 adet stand.