Clara Erskine ClementMimarlıkA History Of Art For Beginners and Students

A History Of Art For Beginners and Students (9786257078139)

Fiyat : $15.41(KDV Dahil)
İndirimli : $10.02(KDV Dahil)

Painting, Sculpture, Architecture

30 Euro Üstü Kitaplar

“The oldest glass-p painting in France is probably a single fragment in the Cathedral of Le Mans. This cathedral was completed in 1093, but was badly burned in 1136, so that but a single piece of its windows remains; this has been inserted in a new window in the choir, and is thus preser ved. With the beginning of the twelfth century, glass-painting became more frequent in Europe, and near the end of this century it was introduced into England, together with the Gothic style of architecture. Very soon a highly decorative effect was given to glass-painting, and the designs upon many windows were ver y much like those used in the miniatures of the same time. The stained glass in the Cathedral of St. Denis, near Paris, is ver y important. It dates from about 1140-1151, and was executed under the care of the famous Abbot Suger.”

Basım Dili : İngilizce
Basım Yeri : Muğla